Avnotera SCAN!

20 Aug

Scan har sedan maj 2011 haft samma officiella notering på griskött.De övriga seriösa har redovisat noteringar som varit rörliga till marknaden.Detta innebär att man mörkar från SCAN:s sida eller att det är som vanligt att man vet inte vad man sysslar med ifrån deras håll.Det förefaller konstigt eftersom SCAN har som övriga,rörliga priser på nötkött och lamm.

Relevanta prisjämförelser är mycket viktigt inom grisbranschen eftersom en nödvändig bench marking blir allt vanligare hos oss grisföretagare.Vi måste veta mer om nuet och framtiden för att kunna bli framgångsrika inom grisbranschen.

En tidigare chef Fredrik Jönsson på SCAN sa att han inte fick yppa några priser eftersom HK SCAN är börsnoterat i Finland. Betyder också det att man inte talar om priser till sina kunder,då man skall sälja?I så fall är det väl inte konstigt om det går knackigt för HK SCAN.

Jag vill uppmana alla medier som idag publicerar SCAN-noteringen på slaktsvin att kasta den i papperskorgen då den inte längre fyller någon funktion.

Sven Jerpdal

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: